Onze klanten: ondernemers in de industrie, IT en techniek

Wij helpen ambitieuze ondernemers in de industrie, IT en techniek  een marketing- en acquisitiestrategie door te voeren, waarmee ze meer verkopen met hogere marges.

outdo-lores-47Onze klanten zijn ondernemers die een goedlopend bedrijf hebben, maar keihard werken en tegen een grens aanlopen.

In ons programma leren ze nieuwe methoden om te groeien (die in andere markten al heel succesvol zijn)  en stippelen ze hun eigen kortste weg uit naar meer winst.

Hier kun je zien wat onze klanten zeggen over ons jaarprogramma


Wat onze klanten zeggen

“Wij willen marktleider worden, we willen nieuwe klanten en meer winst draaien.

Dat gaat heel goed. We zijn 15% gestegen afgelopen 4 maanden, dus boven verwachting. We zitten in een positieve flow en die willen we vasthouden. En we willen natuurlijk ook dat stapje extra nog maken om naar die hogere positie te gaan. Anders blijf je vast aan het oude en we willen veranderen, we willen een nieuwe manier. Dat lukt gelukkig.
Marcel video
Ik zou het programma aanraden aan iedereen die wil groeien, die meer winst wil maken en tegen dezelfde problemen aanloopt als wij. Het gaat goed, maar het kan altijd beter. En daar gaat het om, het moet beter dan het jaar ervoor. Je wilt groeien, door naar die ultieme positie bovenaan de markt.

Marcel Gros, Directeur Rhenus Lub


Herken je jezelf in één van deze scenario’s?

outdo-lores-195“Ik ben met alles bezig. Dat is het probleem van de ondernemer. Mijn grootste bottleneck is mijn eigen tijd. Ik besteed niet genoeg tijd aan mijn doelen en hoofdtaken. Ik zit te veel in de operatie.”

“Ik raak ongewild verwikkeld in een prijzenoorlog met mijn concurrenten, terwijl ik eigenlijk wil uitblinken op kwaliteit en service.”

“Ik zie heel veel kansen voor mijn bedrijf, maar heb geen groot budget om te investeren. Ik kan moeilijk inschatten waar ik mijn tijd en geld het beste aan kan besteden.”

 “Ik besteed veel tijd, geld en energie aan acquisitie, maar houd daar niet genoeg terugkerende klanten aan over. Ik denk dat we meer kunnen verkopen bij onze bestaande klanten dan we nu doen.”

“Ik werk keihard, maar twijfel of het wel genoeg oplevert. Als ik meer overzicht en structuur zou hebben in mijn bedrijf, zou ik meer verdienen én beter slapen.”

outdo-lores-105“Ik lever kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en mijn team is technische sterk en gedreven, maar ze zijn niet altijd even gefocust op de omgang met klanten. Volgens mij valt daar voor ons wel wat te winnen.”

 Dan kunnen wij je verder helpen!

Lees hier meer over hoe wij dat doen.


De ervaring van Harm

Harm in gesprek“Sinds onze dag met Outdo hebben we een draai gemaakt in onze aanpak. We zijn helemaal gestopt met de externe leads, want uit de analyse bleek dat die helemaal niet winstgevend waren. In plaats daarvan richten we ons nu volledig op het genereren van eigen leads en repeterende business.

“We zien na 3 maanden al de eerste resultaten van die nieuwe aanpak. 

De gemiddelde omvang van onze projecten was dit jaar al 50% groter dan vorig jaar, terwijl de trend in de jaren hiervoor was dat de projecten steeds kleiner werden.

We hebben voor het eerst herhaalaankopen en we hebben klanten die echte ambassadeurs zijn van ons bedrijf. Één klant heeft nu al bijna zijn hele straat overtuigd om bij ons zonnepanelen te kopen! Bovendien konden we een partnerschap aangaan met een luxe automerk dat perfect past bij onze klanten, die we nu haarscherp in beeld hebben. Ongelofelijk dat je in één dag zo ver kan komen.”

Harm Kiewit, eigenaar Energie Anders

Lees hier meer over onze diensten.