Wij zijn Outdo

Martine Teeselink en Karen van Riel

Martine Teeselink en Karen van Riel

Wij zijn Martine en Karen. Toen we elkaar een jaar of 5 geleden tegenkwamen bij een ‘masterclass entrepreneurship’ wilden we allebei maar één ding: een geweldig bedrijf opbouwen. 

Karen werkte destijds als verkoper voor een goed doel en Martine freelancete als projectmanager in de IT. We ontdekten dat we allebei succesvol waren om precies dezelfde reden.

Karen was een succesvolle verkoper, omdat ze was gestopt met het pitchen van haar projecten. In plaats daarvan stelde ze alleen nog maar vragen over wat er voor haar klanten belangrijk was.  

En Martine was een veelgevraagde projectmanager, omdat ze 90% van haar werkweek bij het koffiezetapparaat met klanten stond te praten, in plaats van achter haar laptop de planning bij te werken. 

Die focus op klanten, in plaats van producten, daar hebben we ons bedrijf op gebouwd.

We kozen er heel bewust voor om te gaan werken voor ondernemers in de techniek. 

We wilden werken voor klanten die ook écht aan de slag zouden gaan met onze plannen. We hadden met hen direct een klik. En we zagen dat onze aanpak voor hen een enorm verschil maakte. 

Daardoor is onze marketing- en acquisitiemethode nu helemaal gericht op het verkopen van complexe technische producten. Aan de allerbeste klanten.


"Het allerleukste eraan is dat het ook werkt: 30% meer winst!"

"Marketing was voor mij een sleur geworden. Nu ben ik er weer vol gemotiveerd met mee bezig. 

Dat is gewoon vreselijk leuk want het is een creatieve toevoeging voor mij die mijn werk leuker maakt. 

En het allerleukste eraan is dat het ook werkt: 30% meer winst!".

GERRIE OREEL -Eigenaar Stufa

“Bij ons is de ommekeer gigantisch."

Voor mij was het de eerste keer dat ik aan zo’n programma meedeed. Ik dacht van tevoren: “Daar gaan hele mooie theorieën verkondigd worden, maar de praktijk is anders.” 

Maar vanaf ons eerste gesprek werd ik direct wakker geschud. Het was zodanig concreet en toepasbaar in mijn onderneming dat ik zei: "daar moet ik aan meedoen!". 

De ommekeer is gigantisch. Ik heb ondertussen al een nieuwe verkoper erbij om onze omzet nog verder gaan te verhogen en echt naar de dubbele winst proberen te geraken. Ik raad het iedereen aan. 

EMANUEL VAN ACKERE - Eigenaar Van Ackere & Co. 

“Nu haal ik elke maand een nieuwe klant binnen"

Voor ik meedeed aan het programma struikelde ik steeds omdat ik alles tegelijk deed. 

Toen ik hierover hoorde twijfelde ik of het meer van hetzelfde zou zijn in de zin van ‘verkooptraining’ en hoe concreet ik er daarna meteen wat mee kon. Dat is keihard meegevallen. 

Het spiegelen en de coaching hielp me enorm om focus te houden. Daarmee kon ik regie pakken over waar ik naartoe wil en dat was voor mij heel belangrijk. 

Nu haal ik elke maand een nieuwe klant binnen. De jaren daarvoor haalde ik dat nooit. 

RONALD REINDERS - Eigenaar Configure Me