Wij zijn Outdo

outdo-portret-4

Wij zijn Martine Teeselink en Karen van Riel. Toen we elkaar een jaar of 6 geleden tegenkwamen bij een ‘masterclass entrepreneurship’ wilden we allebei maar één ding: een geweldig bedrijf opbouwen.

Karen werkte destijds als verkoper voor een goed doel en Martine freelancete als projectmanager in de IT. We ontdekten dat we allebei succesvol waren om precies dezelfde reden.

Karen was een succesvolle verkoper, omdat ze was gestopt met het pitchen van haar projecten. In plaats daarvan stelde ze alleen nog maar vragen over wat er voor haar klanten belangrijk was.

En Martine was een veelgevraagde projectmanager, omdat ze 90% van haar werkweek bij het koffiezetapparaat met klanten stond te praten, in plaats van achter haar laptop de planning bij te werken.

Die focus op klanten, in plaats van producten, daar hebben we ons bedrijf op gebouwd.

We kozen er heel bewust voor om te gaan werken voor ondernemers in de techniek.

We wilden werken voor klanten die ook écht aan de slag zouden gaan met onze plannen. We hadden met hen direct een klik. En we zagen dat onze aanpak voor hen een enorm verschil maakte.

Daardoor is onze marketing- en acquisitiemethode nu helemaal gericht op het verkopen van complexe technische producten. Aan de allerbeste klanten.

Neem contact op met Outdo