Ons gloednieuwe aanbod (over hoe je aan tafel komt bij nieuwe klanten)

Een paar weken terug schreef Martine een blog over creative destruction. Alles moest anders en daar was ruimte voor nodig. Nou, die ruimte hebben we met een paar goed gemikte mokerslagen gemaakt en met een noodvaart weer opgevuld.

We hebben een gloednieuw programma waar we enorm trots op zijn.

Keer op keer stelden jullie dezelfde vraag:

“Als ik eenmaal aan tafel zit komt het wel goed, maar HOE KOM IK BINNEN?” 

En wij probeerden het gesprek steeds naar jullie bestaande klanten te sturen. Want daar valt vaak nog zoveel te halen. Maar ieder bedrijf moet ook binnenkomen bij nieuwe klanten. DAT is het grote probleem.

Er zijn veel dingen waar wij in ons bedrijf mee worstelen, maar juist dat probleem van aan tafel komen hebben wij allang opgelost! Dus dat gaan we nu ook eindelijk voor jullie doen!

aan-tafel

In het nieuwe programma Eenvoudig Aan Tafel geven we technische ondernemers een innovatieve manier om binnen te komen bij nieuwe klanten. En we laten exact zien wat je in ieder gesprek moet doen om de ‘ja’ te krijgen.

In 2017 gaan we dit programma met alle toeters en bellen lanceren, maar nu zijn we al klaar voor 5 technische ondernemers die dit jaar nog aan de slag willen om binnen te komen bij nieuwe klanten.

Wil jij dat? Laat het me dan gelijk weten door een berichtje te sturen naar mij (karen@outdo.nl), dan bel ik je op zodat we samen kunnen kijken of dit programma bij jou past. Als je nog een extra reden nodig hebt: het programma is nu goedkoper dan het ooit gaat worden!