Eenvoudig Aan Tafel, bij de beste klanten in je markt

Van de honderden ondernemers die Karen tot nu toe sprak, voelde niemand zich een geboren verkoper. Zelfs als ze een miljoenenbedrijf hadden opgebouwd.

Karen helpt ondernemers om ánders te verkopen. Niet met gladde trucs, maar door hun vakkennis slim te gebruiken in het verkoopproces. Zodat ze aan tafel komen op het hoogste niveau en daar zo’n goed gesprek voeren, dat hun klanten nooit meer met een ander in zee willen.

Ondernemers die alles weten van hun vak, hebben meestal weinig moeite met het voeren van een goed inhoudelijk gesprek met een mogelijke klant. “Als ik eenmaal aan tafel zit, komt het wel goed”.

Maar hoe kom je aan tafel bij de juiste man of vrouw, als die nog nooit van jou heeft gehoord?

In de lezing Eenvoudig aan tafel bij de beste klanten in je markt, vertelt Karen in een half uur de belangrijkste stappen om dat voor elkaar te krijgen.

Karen is scherp, maar zorgt ook voor een dikke bulderlach in de zaal. Er is weinig in het leven waar ze meer voldoening uit haalt dan een goed verhaal vertellen op een podium, en dat zie je.

In de lezing Eenvoudig aan tafel bij de beste klanten in je markt, leer je:

  • Hoe je heel gemakkelijk binnenkomt bij klanten die nu geen tijd voor je willen maken.
  • De vaste structuur van een verkoopgesprek waarmee je je staande kan houden op ieder niveau, van de werkvloer tot de directiekamer.
  • Eén woord waarmee je je verkoopkans enorm vergroot (wat je product ook is).

Wil je Karen boeken voor een presentatie bij jouw industriële kring, branchevereniging of netwerkclub? Stuur dan een mail naar karen@outdo.nl