Als je een product had dat 5x zo veel kostte als je duurste product nu, wat zou je winst dan zijn?

Er was één onderwerp tijdens ons Game Changer Event afgelopen oktober, dat sommige ondernemers in de zaal dezelfde week nog tienduizenden euro’s extra omzet opleverde.

Wat dat onderwerp was?

High end producten.

Een high end product is een product in de top van je assortiment, waarmee je jezelf  boven je concurrenten positioneert.

Door een high end product toe te voegen, kun je direct meer omzetten.

Je wordt aantrekkelijker voor de allerbeste klanten en je kunt de marge van je bedrijf flink vergroten. En dat zonder enorme investeringen in R&D, maatwerk projecten of nieuwe leveranciers.

Wil je er meer over weten?

Het volgende Game Changer Event staat helemaal in het teken van high end producten. Op 13 juni 2019 leer je alles over het ontwikkelen én verkopen van een high end product.

Tijdens het Game Changer Event ontdek je:

  • Hoe je een high end product ontwerpt, dat je het met een veel hogere marge kunt verkopen.
  • Welke ‘game changers’ ervoor zorgen dat je je omzet vergroot en je winst verdubbelt, zonder nieuwe mensen of nieuwe machines.
  • Waar de capaciteit in je sales ‘weglekt’ en hoe je dat lek dicht. Op deze manier haal je twee keer zoveel deals binnen met evenveel verkoopgesprekken.
  • Welke 3 strategische beslissingen je moet nemen om de allerbeste klanten binnen te halen en je producten met echt goede marges te verkopen.

Is dat iets voor jou?

Vraag dan nu je uitnodiging aan. 

Het Game Changer Event is alleen op uitnodiging toegankelijk.

Het event is bedoeld voor directeur-eigenaren van innovatieve bedrijven in de industrie, IT en techniek.

De game changers werken voor ondernemers die al een succesvol bedrijf hebben opgebouwd en nu een volgende stap willen zetten.

Het event is dus niet voor jou als je: ZZP-er bent, een startup hebt of net bent begonnen met je bedrijf, of in loondienst bent en niet eindverantwoordelijk voor de strategie van je bedrijf.

Wil je komen? Vraag dan hier een uitnodiging aan.