Hoe je in 2017 eindelijk doorbreekt naar de top van je markt

Gerrit verkoopt brandstof vanuit het Achterhoekse platteland. Hij is een van de meest evenwichtige ondernemer die ik ken. Maar iets wat hij 2 jaar geleden zei spookt steeds door m’n hoofd: “ik heb het gevoel dat ik op een goudmijn zit”.

Dat gevoel is zo verschrikkelijk herkenbaar. Ik voel het ook. In mijn onderbuik. Zo’n mix van totale euforie en ENORM ongeduld. Het gaat goed met Outdo dus ik veins rust, maar net onder de oppervlakte schreeuwt een stampende peuter: ik wil verder, méér, SNELLER! Ik zit op een goudmijn en ik doe mezelf enorm tekort als ik er niet uithaal wat erin zit.

Het enige wat me weer rustig krijgt is overzicht. Als ik precies weet waar we naartoe gaan en wat ervoor nodig is om dat te bereiken, word ik weer kalm. Ik weet wat mijn rol is en welke stappen ik moet nemen. Als ik het plan volg, ligt de hele wereld voor me open.

kare

Als jij op mij lijkt, voel je diezelfde honger. En wij willen jou helpen om het waar te maken. We bieden je een structurele aanpak om GROTE stappen te nemen en dat goud op te graven. Om het doel te behalen waar je al tijden naar loert. Om de nummer 1 van jouw markt te worden.

Om de nummer 1 te worden, moet je 4 grote onderwerpen strak in de ogen kijken. Zie ze voor je als 4 roofdieren die al tijden om je heen cirkelen. Ze proberen je uit te putten. En er is er altijd eentje waar jij met je rug naartoe gedraaid bent. Maar ze kennen jou nog niet. Jij kan ze één voor één vangen en temmen. Zodat ze straks voor jou werken.

  • Stap 1: Kies de perfect passende strategie om je doel te bereiken, zodat geen tijd meer verspilt aan acties die niet bijdragen aan je groei.

  • Stap 2: Ontwerp een onderscheidende acquisitie aanpak, waarmee je zonder omwegen aan tafel komt op het juiste niveau.

  • Stap 3: Volg onze expertise marketing formule, waarmee je de beste klanten in jouw markt aantrekt en bekend wordt als dé expert op jouw vakgebied

  • Stap 4: Breng de dienstverlening aan je bestaande klanten op topniveau, zodat je onvervangbaar wordt.

Als je een van de vier stappen laat lopen, knaagt dat aan je doel. Daarom gaan wij in 2017 voor het eerst een jaarprogramma aanbieden. Dat is alleen voor de meest ambitieuze technische ondernemers van Nederland. Samen vellen we ieder kwartaal een nieuw onderwerp. Zodat je na een jaar de nummer 1 van je markt bent.

Hoor jij bij de meest ambitieuze technische ondernemers van het land? Ben je ongeduldig en onrustig omdat je al lang klaar bent om te gáán? Om nu ECHT te groeien. Maar weet je nog niet hoe? Stuur me dan een email terug voor donderdagmiddag. Dan bel ik je gelijk op om te bekijken of jij klaar bent om in 2017 de top van jouw markt te worden.