Wat lees jij dit jaar op het strand? (onze tip: het eerste boek dat marketing makkelijk maakt)

Is het binnenhalen van meer goede leads op dit moment een prioriteit voor je?

Zo ja, dan heb ik een interessant boek voor je om deze zomer te lezen. Ons boek ‘Elke week goede leads’.

Heb je het nog niet in je boekenkast staan? Bestel het dan hier.

In ‘Elke week goede leads’ lees je de ervaringen van ondernemers die verpakkingsmachines bouwen, software voor de industrie ontwikkelen, elektronica ontwerpen, technisch advies geven in de offshore, stoomketels verkopen, en nog veel meer technische producten en diensten leveren.

En maak je geen zorgen, je hoeft er geen 3 volle weken voor vrij te maken. Een van de lezers had er maar één treinreis voor nodig:

Tot onze trots stond het al 19 dagen in de Managementboek top 100. Een greep uit de recensies op managementboek.nl:

Heb je een goed product? Dan kun je met de juiste marketingstrategie meer verkopen en je marges flink verhogen. Ook zonder grote investeringen of tijdrovende acties.

In het boek lees je precies hoe.

Je kunt hier meer lezen over het boek en (gratis) twee hoofdstukken downloaden.

 

 

 

 

P.S. Wil je het boek ‘Elke week goede leads’ meenemen op vakantie? – Bestel het direct bij managementboek.nl. Ze bezorgen het morgen nog bij je.

P.P.S. Heb je een al geweldig product, maar heb je meer goede leads nodig?- Eind augustus start het programma ‘Eenvoudig Aan Tafel’. Daarin helpen we je om binnen te komen bij de beste klanten en jezelf zó te presenteren dat ze nooit meer bij een ander willen kopen. Wil je weten of dit past bij jou en je team? Reply dan op deze mail met “Eenvoudig aan tafel” en je telefoonnummer.