Wil jij bij de boekpresentatie zijn van “Elke week goede leads”? (19 maart 2019)

Op 19 maart komt ons boek ‘Elke week goede leads’ uit. Dat willen we graag vieren met de mensen voor wie we het geschreven hebben: mkb-ondernemers in de techniek.

Wil jij graag bij de boekpresentatie van “Elke week goede leads” zijn?

Dat kan! We hebben 15 stoelen vrijgehouden, naast onze vaste klanten die al een uitnodiging ontvangen hebben. Één van die plekken kan van jou zijn, als je niet te lang wacht.

Je kan via deze link een uitnodiging aanvragen voor de boekpresentatie. Daar lees je ook alles over het boek en de praktische details van de middag.

elke week goede leads boekpresentatie 19 maart

Hierbij alvast het het programma:

Boekpresentatie “Elke week goede leads”
Dinsdag 19 maart 2019 – 15:00 – 18:00 uur
Locatie: de Orangerie van Green Village in Nieuwegein.

15:00 – 15.30 uur: Inloop met koffie

15.30 – 17:00 uur: Boekpresentatie ‘Elke week goede leads’, met 3 onderdelen:

Workshop ‘Jouw marketingplan op één A4’
Maak jouw marketingplan, gebaseerd op het plan op één A4 uit het boek. Zodat je na de 19e meteen kunt beginnen met het binnenhalen van de beste leads voor jouw bedrijf.

De grootste eye openers uit het boek ‘Elke week goede leads’.
Onze top 5 tips voor alle ondernemers in de techniek, die méér goede leads kunnen gebruiken. En de verhalen van de ondernemers die die tips eerder toepasten.

De officiële presentatie en het eerste exemplaar van het boek ‘Elke week goede leads’

17:00 -18:00 uur: Borrel

Voor wie is het boek “Elke week goede leads”?

We hebben het boek ‘Elke week goede leads’ geschreven voor ondernemers in de techniek. Directeurs-eigenaren van innovatieve bedrijven, die een kwaliteitsproduct verkopen en een ijzersterke positie in de markt willen veroveren.

De marketingaanpak uit het boek werkt voor ondernemers die al een succesvol bedrijf hebben opgebouwd en nu een marketingmachine willen opbouwen waarmee ze méér kunnen verkopen aan de beste klanten in hun markt.

Als jij graag bij de officiële boekpresentatie wilt zijn op 19 maart, meld je dan hier aan voor een uitnodiging.

Om teleurstelling te voorkomen:
We hebben helaas niet onbeperkt plek in de zaal. Daarom verkopen we geen losse tickets. We nodigen we alleen díe mensen uit, waarvan we weten dat ze ook echt iets aan de middag hebben. Als je een uitnodiging aanvraagt bevestigen wij je plek binnen 2 werkdagen.